Badeværelse

Vinduer og døre

Nye vinduer & døre er en sikker investering - det er ikke bare en energibesparende investering. Det kan godt betale sig at lægge ekstra krafter i valget af jeres nye vinduer. En for mange overraskende kendsgerning er det at optil 25-30% af varmeforbruget på en almindelig bolig af ældre dato forsvinder ud gennem og ved vinduerne - både på grund af at de ikke er med energiglas, men også fordi at der er utætte fuger og tætningslister. Ved udskiftning af vinduer vil man opleve en positiv indvirkning på elforbrug, indeklimaet i boligen, boligens arkitektur og værdien på boligen forøges væsentligt - og et andet stort plus er at man vil opleve at man rent fakiskt blivere gladere.

Ved de vinduesopgaver vi løser foretager vi en indledende opmåling, tager en snak med vores kunder om hvilke muligheder der er i forhold til valg af vinduesmodeller. Vi sender et helt uforpligtende tilbud - ved accept på en opgave foretager vi en kontrolopmåling før ordren sættes i produktion.

Vinduerne produceres fra opgave til opgave - og der er typisk en leveringstid fra ordre til levering på mellem 6 og 7 uger.

Når vi løser en vinduesopgave er det typisk fra ende til anden - vi sørger for alt. Udover selve vinduesudskiftningen sørger vi for at der stoppes med isolering og fuges indvendigt og udvendigt, at der monteres lister hvor der er behov, at der på døre monteres nye greb og cylindre og at der leveres nøgler. Og afslutningsvis får vi borskaffet jeres gamle vinduer - og er der noget i har lyst til selv at stå for kan i også få lov til det.

Udskiftning af vinduer og døre ydes der tilskud til gennem Bolig-/jobordningen.

Vinduer 1
Vinduer 2
Vinduer 3
Vinduer 4