Badeværelse

Facade

Har jeres facade brug for et eftersyn?, En kærlig hånd?, En opfriskning? Eller har tidens tand bare givet lidt skavanker på facaden så kan vi hjælpe jer.

Vi udbedrer facader for sætninger, udkradser dårlige og slidte fuger og omfuger til nye langtidsholdbare, udskifter udtjente facadesten til nye som ligger tæt på de gamles nuancer - vi gør en dyd ud af at ramme det gamle udseende og udtryk. Vi udfører selvfølgelig også omforandringer på facader - for eksempel fra vindue til døre.

Vi afrenser og oppudser facader også som filts, farvet puds, berapning, kalkning og skuring. Når der ønskes farvede facader afsætter vi indledningsvis nogle farveprøver som kan vælges udfra de forskellige leverandørers farvesortimenter

Har I behov for nyopførelse af et hus kan vi også være med - vi udfører både bagmure, herunder elementmontage og opmuringsarbejder.

Indenfor skorstensarbejder tilbyder vi reparation, stenudskiftninger, nedtagning, nye afdækninger-/hat, udskiftning af inddækninger, omfugning og montering af isokern og nyopmuring.

På små opgaver har vi mulighed for selv at opstille vore egne stilladser, det er med til at vi kan give jer nogle ekstra fair priser på jeres opgave.

På store opgaver har vi dygtige samarbejdspartnere indenfor:

  • Stillads
  • Facadeafrensning
facade 1
Facade 2
Facade 3
Facade 4